Isopearl climate glue

Isopearl Climate Glue (ICG) er grafit belagte EPS flamingo kugle som tilsættes lim der hærder i væggen.

EPS betyder ekspanderet polystyren og anvendes til hulmursisolering i hulmure, som enten er tomme i forvejen eller tømmes for eksisterende isoleringsmateriale så som Lecanødder og ligende. Man kan ikke indblæses i en tidligere isoleret mur, grundet materialets lette vægtfylde og det ikke komprimerer på samme måde som uld.

Isopearl Climate Glue er den bedste isolering af tomme hulmure. Det er 100% fugtbestandigt, sætter sig ikke da kuglerne limes med speciel patenteret lim og vil bevare sin isoleringsevne over tid uafhængigt. Flamingoen, som er et oliebaseret produkt, som er tilsat grafit for at kunne opnå en brandmodstand. Den specielle lim som benyttes kan ikke opløses af fugt eller fungere som kuldebro, hvorfor den er optimal til dette.

Flamingoen er kun godkendt til hulmure og beregnet til steder som allerede er brandskel. Når der isoleres med Isopearl climate glue, indblæses kuglerne med 7 bar, hvilket er meget højt tryk sammenlignet med almindelige papiruldsprodukter.

Isopearl indblæses via nogle meget små huller i hulmuren, og de kan indblæses i hulrum helt ned til 25-30 mm.

 • Bedre isoleringsevne end andre produkter til hulmur
 • 100% fugtbestandigt
 • Kan blæses ind i meget små hulrum
 • Nedbrydedigt materiale
 • Støvfrit

ICG er også samtidigt det dyreste produkt på markedet, til gengæld er du sikret mod fugtig isolering, nedsat isoleringsevne og har et materiale som aldrig kan sætte sig eller falde ud.

Kontakt os

  Navn

  Email

  Telefon

  Din besked

  ABKS udfører arbejde indenfor isolering, beton injicering, diamantboring og skæring, entreprenør og kloak.